Tag Archives: syawal

Salam Aidilfitri

Yuhhuuu..anybody at home? sorry yer..tuan rumah blog busy memanjang plus pemalas tak hingat nak hapdate blog. Alih-alih, dah raya…

Di kesempatan ini kami sekeluarga ingin memohon ampun dan maaf jika ada kekasaran di dalam kita berkawan. Semoga syawal yang menjelma mengeratkan silaturahim antara kita, insyaallah.

Ni selitkan pic compile gambar family beraya tahun 2007 untill 2013 kecuali 2009 as rasanya macam takde pic..sampai lupa tema warna sekali.  🙂

combineCSC_0355

NotaKaki : Tahun ni beraya paling sekejap, just 4 hari jek. Hari ini dalam sejarah as kami suami isteri raya kelima dah naik kerja..ish..ish..ish..

From Perling With Love;