Tag Archives: superkids

Supermumy for triple Superkids B-)

Hehehe.Dah lama sangat tak update blog. Ni pun update thru phone je.Maaf ye empunya blog ni yg tgh adjust title being supermummy for her triple superkids.

Alhamdulilah..kita telah selamat lahirkan Nur Khadeeja Delisha bt Mohamad Ariff pada 17.4.2013..lewat 5 hari dari duedate and seperti kakak and abang dia..induce gak…ouch..bila ingat balik…sakitnya induce. Cukuplah 3 ni. Sekarang plan nak sekolahkan diaorg lak.

Bila berpantang dengan 2 anak yg perlukan kasih sayang gak…mmg memerlukan kesabaran yang maha tinggi. Aku rs aku guna kan method pantang berstoking, pantang mkn, amik supplement shaklee and guna korset. Ops..tak keluar umah jugak. Tak boleh sangat manjakan diri..kesian kat anak-anak yg lain.

So far..dah blh adjust timing tido as delisha agak mudah jaga dia mcm si kakak ecah. Harap bertahan utk selama nya sayang

image

Delisha ketika berumur seminggu 🙂

Syukur alhamdulilah atas nikmat yg diberikan. Dikurniakan suami yg penyayang dan anak-anak yg comel.

image

Ecah...Anish...Deeja...nyawaku

NotaKaki : Salute sangat kat mommies yg boleh handle anak lebih dari 3. Any tips?

Posted from WordPress for Android thru Cik Sams Kitty

Advertisements