Tag Archives: pregnant baby

Perkembangan terkini mummy buyong @ 35 weeks =)

Yuhuuu…anybody at home. Pergh..lama gila blog ni tak berupdate bagai. Maaf kan pemilik blog diatas segala kemalasan yang terserlah..tak hingat donia malasnya.

So, whats going on to owner of mariaariffbaby.com ni?hmmm.. life dia still macam biasa, pegi kerja balik kerja..amik anak..urus anak suami plus perut dan badan yang semakin kembang dengan amat jayanya! Tahniah untuk ‘pengembangan’ itu..hahahhahahahahaha

Tak caya?meh, tepek sat pic via instagram owner.

kan..besar bagai johan kan. :p

Now ni dah masuk 35 minggu. So ada lagi lebih kurang 5 minggu sebelum ‘baby delisha’ ni keluar. Ops, insyaallah, impian ecah nak ada adik girl tercapai as kali ni aku pregnant baby girl. So, boleh la guna nama Delisha untuk baby girl ni ­čÖé

So now ni, tgh nak prepare barang baby last kopek (mitten, baju, towel, Avent (penting ka?) , barang mak dia (kain batik, tshirt, socks) and suplemen untuk pantang nanti. Plan nak guna set Shaklee 3M+ESP tuh la. Mommy yang dah pernah guna, leh share tak..besh ke? Azam nak kurus secara sihat, leh fully BF and yang paling cargas..

NotaKaki :  SUPERMAK for 3 kids! Fuh..amik nafas panjang skit, intanmaria!

From Perling With Love;

Advertisements