Tag Archives: khadeeja

Ecah, Anish, Deeja – when the power combined!

Salam Rabu.

Apa habaq semua. Sihat ka? Cheq macam biasa..busy walaupun tak tahu lah apa yang busy nya. Tgk..blog pun macam nyawa-nyawa ikan yang nak mintak extra oksigen.

So, kali ni just nak share..bila dah beranak 3. Boleh tahan gak kalut nya. Haru pun iya gak :p . Kita mulakan dengan si kakak – Aisyah Batrisyia . Makin lama makin la banyak mulut minah ni. ada jek nak ngomel and ngomen. sometimes leh gelak gak. but bila ibu kau ni mood ke laut..mmg siap la kena aura angin puting beliung . A good sister for Khadeeja, but nehi for Ahmad. Asyik nak bergaduh jek. Siap leh main kejar-kejar balas serangan!

Sesi bermaafan di tadika. Nampak dia naif bukan :)

Sesi bermaafan di tadika. Nampak dia naif bukan 🙂

Ahmad Danish. Anak teruna aku sorang . Manja terlebih over seorang ni. Hati bagaikan kristal. Kuat merajuk. If mengamuk @ melalak..mmg tak reti malu nya. Hobi baru – idola with Ultraman and sekutu dengannya. And paling sadis..main doll!! Buktinya..tadaaaa…

oh tidak!!!

oh tidak!!!

And the last one – Khadeeja Delisha. Hampiri 5 bulan. So cheeky and ‘talkative’ – baby talk. Puas gak gomol si kecik ni. Suka bau masham musyuk dia. Biasa lah, baby mmg sedap bau dia. Cuba if aku cium si kakak and anish time diaorg masam..mau muntah. :p

Budak masham mintak kena gomol!

Budak masham mintak kena gomol!

Begitu lah alkisahnya anak-anak ku. Alhamdulilah..terima kasih Allah atas segala anugerah dan nikmat yang dikurniakan 🙂

NotaKaki : Ada hamba Allah suruh aku tambah anak – peneman Danish. Apakah? Hmmm..akan ku pertimbangkan . Jika if aku kuat semangat nak handle 3 kids ni..huhuhhu

From Perling With Love;

Advertisements