Salam Aidilfitri

Yuhhuuu..anybody at home? sorry yer..tuan rumah blog busy memanjang plus pemalas tak hingat nak hapdate blog. Alih-alih, dah raya…

Di kesempatan ini kami sekeluarga ingin memohon ampun dan maaf jika ada kekasaran di dalam kita berkawan. Semoga syawal yang menjelma mengeratkan silaturahim antara kita, insyaallah.

Ni selitkan pic compile gambar family beraya tahun 2007 untill 2013 kecuali 2009 as rasanya macam takde pic..sampai lupa tema warna sekali.  🙂

combineCSC_0355

NotaKaki : Tahun ni beraya paling sekejap, just 4 hari jek. Hari ini dalam sejarah as kami suami isteri raya kelima dah naik kerja..ish..ish..ish..

From Perling With Love;

Advertisements

4 responses to “Salam Aidilfitri

  1. Selamat hari raya kak 🙂

  2. slmt hari raya buat intanmaria.. cantik blue 🙂

  3. Selamat Hari Raya Aidilfitri sis and family.. Lama x komen kat sini.. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s