Introduce “Cik Kitty Sams”

Ingat tak lagi wishlist birthday kita tahun ni? Tak ingat? ok, ni entry pasal wishlist tuhย .

Taraaaa..on last Saturday, after kami beli groceries kat GIANT TAMPOI, and bila usha ada satu kedai phone. Kebetulan SE Hello Kitty ni ada. Hubby i ni macam paham-paham jek i tgh usha that phone. Suddenly dia leh offer,nak ke? Oh..bagai bulan jatuh ke riba..harus la i sengih and said Off course Yes! So he bought as belated birthday present! Ohh..i love it sayang! Thanks sayang. ๐Ÿ˜€ So macam blackberry kita tuh…ada nama yer – “Makcik Bedah Berry“, so this cute Galaxy Y also have its name too and from now, i will call it – “Cik Kitty Sams” ๐Ÿ˜€

NotaKaki : Huhu, not a gadget mania..but i love this samsung tech ๐Ÿ™‚

From Perling With Love;

Advertisements

3 responses to “Introduce “Cik Kitty Sams”

  1. Aya Sofya suka sgt Hello Kitty neh… nyeowww.. nyeoowwww… agak kalau dia da besar, pun mintak mama dia Cik Kitty Sams neh… hehehhehe…

  2. hello kitty?? syomelnyeeeeeeee

  3. lucky u dear!!! ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s