Birthday Celebration @ Gold Coast Morib!

Alhamdulilah, Allah masih panjangkan umur ku. Sudah 32 tahun aku dapat bernafas ..satu nikmat yang tak terhingga!

Sempena Cuti Maal Hijrah merangkap birthday ku yang 32 tahun itew, so kami decide nak bercuti-cuti di Gold Coast Morib. Walaupun banyak review yang tak menarik about this place, but kami  redah gak. Luck kami sangat baik…dari mula perjalanan sehingga ke proses check in and masuk bilik..semuanya berjalan dengan smooth!

View from our room! Mmg menarik sangat. Even aku lupa nak request nak mintak bilik view ngadap water park..but mmg dah rezeki kami agak nya, we manage to get it! Yeahh..one point for this!

Bilik yang kami dapat adalah double bed! But kami mmg suka sangat dapat bilik ni as mmg usual kami akan sambungkan katil ni and tadaa..its bigger for us! The best things..setiap bilik ada jacuzzi hokay! One point on that! Budak-budak la suka..after berseronok  kat water themepark..diaorg sambung kat bilik 😀

Hotel ni ada Water Theme Park hokay! One point untuk itu. Atleast adalah aktiviti untuk kami berjimba2. But mmg besh la. Bebudak seronok…mak apak pun happy!! 😀

Pakej kami ni ada disediakan makan malam. And hari itu lak birthday aku.so, ada disediakan kek, sijil and teddy bear! Frankly.we really enjoy our night! Another point for this!

Cuba teka berapa kos kami bermalm di sini?

For us, really worth it! As its cover room with jacuzzi, theme park admissions for 2 days, dinner and breakfast! Two thumbs for this Gold Coast Morib!!!

NotaKaki : Mood bercuti-cuti lagi ni..huhuhuhuhu…mana mau p lagi ek?

From Perling With Love;

Advertisements

8 responses to “Birthday Celebration @ Gold Coast Morib!

  1. bestnyaaaaaaaaaaaaaa….. kena try ni one day… RM240 tu all in ye babe?

  2. oh..ada bday promotion ye kat cni..siap dpt kek n gift lg..memang berbaloi ngan harga tu..:-)

  3. Seronoknyer!
    Best la family nie, happy je 🙂

    http://ourwonderland.blogspot.com/

  4. Salam kenal..singgah sini..wahh happynyaa tgk semua gambar..plan nk dtg sini on dia Jan2013…thanks for your review

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s