Family Day @ Universal Studio Singapore!

Kelas kau jah! Family day kau over the tambak hokay hahahahahahah, tetiba jek aku ni.Dengan tak kasi salam bagai..dah buat ayat propa..apa kes? Dah la bersawang blog ni..leh lak main terjah.hmmm…Apapun, alhamdulilah..i’m still alive! But still mabuk2 and tak sedap badan especially bila petang. Setiap anak ada story masing2 kan.

Ok, berbalik entry aku kali ni, yes..last Saturday (06.10.2012), office tercinta aku buat family day kat USS. Ni kira 2nd time kami ke sini (sila rujuk entry ni) . Apapun, we really enjoy our precious moment but kali ini bertambah seronok as pegi ngan kekawan! Enjoice our picture 😀

Last but not least, our photo group. Insyaallah ada rezeki, leh mai lagi ke sini.

NotaKaki : Mr hubby saya ada ‘hutang’ p USS ni next year. 😀

From Perling With Love;

Advertisements

5 responses to “Family Day @ Universal Studio Singapore!

  1. wow…mmg kelassss family day wakat USS nun..kami ni pon tk smpai2 lagi tau..jeles tgk org dah pi smpai 2 kali..=p

  2. tak pernah lagi ke sana…mmeang ramai yg cakap best

  3. memang kelazzz mak jah… nak p lagiklaaa kalau ada rezeki.. x pat beli bumblebee ori, begambor pun jadiklaaa…

  4. babe.. berapa sewa double stroller tu ek?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s