Bila dok bergambar raya sakan.

Salam 9 Syawal!

Bagaimana dengan raya korang? Alhamdulilah, settle bab beraya after sebulan kita berpuasa. Tahun ni, turn rumah hubby di Buloh Kasap. Bagi aku, takde masalah nak beraya kat mana-mana pun. Namanya pun beraya sebulan..divide jek la keluarga 2 pihak. Tak sempat beraya gak..tak tahu lah..

Tahun ni tema warna kami..warna hijau..hijau lumut batu gitu. hasih la, napa la aku dua tahun berturut pilih warna yang agak kelam. Hm..next year nak buat color yang striking..baru ceria kan.ย Kita layan dulu sedas dua picture.

Ni semua version umah mertua kat Buoloh Kasap. Nanti aku upload lak part family aku. Bila..tunggu!!!

NotaKaki : Penatnya beraya. Aku unpacking lagi baju-baju dalam beg. Laundry settle. Hmm..beraya nya adalah seminggu..tapi mengemasnya mau amik sebulan ๐Ÿ˜› . Gila terhover malas kan aku niย 

From Perling With Love;

Advertisements

6 responses to “Bila dok bergambar raya sakan.

  1. Selamat Hari Raya Aidilfitri.. ๐Ÿ™‚

  2. Seronoknye tgk gmbr raya byk2! kitorang raya pertama tu xde gmbr family pn. Mood masing2 merundum sbb ada ahli keluarga yg ditimpa dugaan masa tu. Huhu

  3. kelam2 pun cantik gak hehe…
    selamat hari raya, maaf zahir batin ๐Ÿ™‚

  4. as salam, selamat hari raya akak!canteknye kale hijau ni!!kita carik merata kat shah alam xder, tensen sungguh.terus tukar tema kaler turquoise ๐Ÿ™‚

  5. samala kita thn ni tema hijau..tp kami hijau daun..
    kelam pun cantik gak tuh..slmt hari raya ๐Ÿ˜‰

  6. banyaknyeeeeeeeeeeeee gambar raya diaaaaaaaaa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s