Aisyahhhhhh Aduduuuuuu….

  vs  

Now ni..aku gelarkan si ecah… Aissssyyyyaaaahhh Adduudduduuu.. Huhuhuhu..pandai lak dia taknak..sebab dia kata Adudu Ja’at (sebutan jahat for pelat girl..ecah!).  Tapi base on picture dia kat sebelah tuh kan..confirm dia macam Adudu sebab mmg tak leh tgk si Anish tuh buat hal sendiri.

La hai anak-anak.  Takde dioarg..rindu! Ada dioarg lak..blh kena heart attack! 😀 Apapun ibu sayang kamu berdua and bakal adik? Apa kah ?

NotaKaki :

“Hidup ini kadangkala tidak perlu perancangan yang terlalu rapi sangat! Kerana bila dah terlalu merancang…bila segala yang dirancang tidak menjadi…lebih terluka and sakit hati berbanding dengan kehidupan yang mengikut arus yang sedia ada..”

Strong reminder to my self!

From Perling With Love;

Advertisements

6 responses to “Aisyahhhhhh Aduduuuuuu….

  1. Aaa… Nak ada adik baru dah… Jelessssssssssssa… Xpe…. 2015 nanti aunty kejor, dua skali… 🙂

  2. ohhh..ingat nk tambah adik ecah dah..hihihi..nway, comel plak gelaran aisyah adudu tuh..=p

  3. hoho pregnant kah itu?? hehe…

    budak2 suma samala. yg kat rumah ni pun sama perangainya huhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s