Review Product – Body Mist by Elianto

Salam mommies,

Entry kali ini nak review dua jenis body mist by Elianto ni as parcel kita baru jek sampai from zalora!

Seduction (blue color) – bau dia mmg kuat and too sexy hokay. Really falling in love with its scents. If blog hakak ini ada button – click for smell it..confirm dah bubuh sample seduction ni. Bau dia ala-ala VS nya..tak tipu!

Sensation (pink color) – bau dia agak floral and soft. And feminin skit. Apapun, again..bau dia tak mengecewakan langsung!

Tak rugi beli both as bau mmg tiptop. And guess what, harga pun tak mahal yer. If p kaunter Elianto, its cost us RM21.00. But kita kan pembeli tegar zalora ni. so  harga onlin just RM33.80 with free postage! Mana nak dapat dek non kat tempat lain.

NotaKaki :Ehem, skali lagi..ini bukan iklan berbayar yer. Ini khidmat masyarakat untuk mummies nak beli brg murah with tip top kualiti !

From Perling With Love;

Advertisements

3 responses to “Review Product – Body Mist by Elianto

  1. murahnya!! Dahla wangi..mmg berbaloi!! 😉

  2. baunye tahan lama tak kak?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s