Wordless Wednesday (version apa ke hel mahainya)


Mahai bebenor tix wayang sekarang. FYI, TGV Bukit Indah ni baru jek open last 31st May 2012. Adakah mahai sebab seat dia empuk as picture kat bawah? Ke aku jek tak mengikuti sangat revolusi harga tix wayang sekarang  😀

Real picture of TGV Bukit Indah as at their Facebook 🙂

NotaKaki : Hubby Ariff Mohid, jom dating tgk wayang? 

From Perling With Love;

Advertisements

3 responses to “Wordless Wednesday (version apa ke hel mahainya)

  1. mmg mahal. aku tak pernah lg pegi tgv seat macamtu

  2. mmg pun hrga itu klu pilih seat empuk..awat tak ambil couple seat..murah ckit..sama je seat git cuma kurang empuk 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s