Why..oh why!

Statik weight since January 2012. As date today -dah 149 days and i just turun sekilo jek. hmmm…hampass sesangat!

Aku sekarang mengalami masalah ni. Napa kadar penurunan berat aku berkadaran statik berbanding masa berat aku 84 kg turun ke 70 kg tahun lepas? (sila rujuk sini ) Kadaran turun dengan jayanya . Aim tahun ni lak nak turun berat ke 62 – 65 kg. If statik 69-70kg jek since awal tahun ni..apa cer? Segala usaha dah buat hokay. Pakai PB la..makan pil la..cuma susu SDII tuh jek lum lagi..

Korang ada ke tips extravanganza yang perlu aku follow? Oh, kasi la aku peluang nak dapat berat 62 – 65 kg tuh sebelum aku ngandung lagi next year (huh, niat murni sangat!) Ke nak suruh aku ngandung dulu before tutup kilang produksi anak dan seterusnya sila buat balik “Thing to Target ” especially tang weight tuh!

NotaKaki : Menci tau!

From Perling With Love;

Advertisements

4 responses to “Why..oh why!

  1. intan, kena preg dulu baru brt akan turun lg bile ko bf 😉

  2. stuju.. habesskan preggy, baru turunkan gila gila!

  3. huhuhu,,tkleh nak bagi tips..diri sendiri pon asyik naik berkilo2..takde usaha langsung menurunkan berat badan..adehhhhhh

  4. Ruz & Olin : heh? plan nak p umrah next year. next year gak la plan nak smbung master. banyak tul plan..kena ada baby baru gak la ni.. :p

    Lilyazliana : huhuhuhuhu..tu la..sebenarnya ter’concius’ lak pasal weight…tetiba jek

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s