Special Entry to Teacher Amy! – updated

Teacher Amira Amy 

Terima kasih kerana jadi cikgu pertama Ecah. Terima kasih juga ajar ecah lagu – “Ants on the Apple”. Terima kasih ajar Ecah dance, nyanyi, arts and main guling-guling ngan ibu. Terima kasih diatas all nyummy food after class. Terima kasih juga sticker ! Terima kasih diatas kasih sayang and peluk cikgu. Ecah sayang cikgu!

Lot’s of love : Nur Aisyah Batrisyia binti Mohamad Ariff 

NotaKaki (16.05.2012) : Entry yang agak suram. Untuk pengetahuan mommies, teacher Amy sekarang sedang berperang dengan kanser tulang stage 4. Ya Allah, kurangkan la penderitaan yang sedang ditanggung nya dan berikan kekuatan kepada ahli keluarganya dalam menempuh dugaan yang maha besar ini…amin.

Updated : Teacher Amy sudah kembali ke Rahmatullah pada 19.05.2012. Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas rohnya dan ditempatkan golongan-golongan yang beriman. Amin.

Pertemuan terakhir saya with arwah sis Amy on last 13 January 2012. I love this picture!.

Ecah ada hantar notes untuk teacher Amy. Tapi Allah lebih sayangkan teacher. Selamat tinggal teacher. We will always love you.

Notakaki update : Baru dapat inform my ecah yesterday that her lovely teacher – Allahyarhamah Amira bt Mohyiddin dah meninggal. But there’s a lot Q&A by her. Meninggal itu apa ibu? So I tell her..teacher Amy jumpa Allah. Dia balik bila ibu? Kita boleh jumpa lagi teacher Amy ke ibu? Ecah nak school teacher Amy..I’m speechless. Alfatihah to teacher Amy.

From Perling With Love;

Advertisements

3 responses to “Special Entry to Teacher Amy! – updated

  1. Alfatihah buat teacher Amy..terperasan status awak kat fb arituh tp tk smpat nk komen..yg mane satu gmbar arwah..tudung hitam tu ke..so ecah mcm mane..die dh faham ke teacher die dah takde..=((

  2. Ya Allah terharunya baca entry ni..so sad :((
    smg roh arwah tergolong dlm golongan org2 yg beriman..amin
    al-fatihah

  3. insyallah.. let’s pray that she is in a better place… sedekahkan plenty of al-fatihah… i’m trully touched!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s