Rombongan Geng Bas Sekolah (GBS) ke Gambang Waterpark!

Yuhuuu.selamat pagi isnin semua. Monday Blues ka? Aku..tak sompek nak berblues as banyak perkara nak kena settle kan by today..huhuhuhu..

Ok, berbalik pada tajuk entry hari ini..yes..Sabtu lepas kami sekeluarga telah mengikuti Rombongan Geng Bas Sekolah (GBS) to Gambang Waterpark anjuran Tadika Hikmah YPJ my daughter, Ecah. Wah..kecik-kecik macam ni dah ada lawatan tempat jauh-jauh ek.. Takpelah nak, asalkan kau bahagia.

Seawal pukul 3pagi, kami semua dah bangun..and amazing lak si Ecah ni senang jek ajak bangun and mandi. Anak-anak aku ni, bila berjalan jek..mmg mudah nak bangun jek. Cuba bangun pagi nak ke school..aduih la..berdrama semua.. Kami bertolak dari compound tadika pukul 4.45 am. Perjalanan yang lancar and kids pun behave..yeah..alhamdulilah!

Alhamdulilah, dalam pukul 10.30 am,  kami sampai ke tempat yang dituju. Agak excited gak la..especially kids. Asal anak-anak happy, aku pun happy. Ok, biar la gambar yang berbicara untuk selanjutnya (ewah!)

NotaKaki : Seronok bila p rombongan bas ni. Alhamdulilah, anak-anak gumbira..mak apak harus la gumbira jugak 😀 . Huhuhuhu, lepas ni Ecah tak leh main-main ye as 14-16 Mei 2012 ni ada ujian pertengahan tahun tau.

From Perling With Love;

Advertisements

3 responses to “Rombongan Geng Bas Sekolah (GBS) ke Gambang Waterpark!

  1. all the best ecah for yur exam, doakan aunty gak ya 🙂

  2. sronok betul!!! if ada chance mmg I suke ikut activiti2 camni… btw.. lama x singgah blog u ni.. hihihi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s