Wanna to Qada’ outdoor photoshoot for MariaAriffBaby!

Salam Tuesday everyone! So how’s yer day as per time you read my this entry? Hope it awesome and wonderful day! Ahak, apa ke hal la kau intanmaria berspeaking dik non..saja..”Practice make Perfect” 😛

So, tgh dok usha email yang penuh email menggoda i nak bershopping online ni..suddenly ada lak promotion yang bagi I murah and mmg besh la. Ni if mummy zara tau ni..misti dia pun tergoda ni! Ni tgh berkira-kira nak menqada’ my photoshoot tak jadi last year. Sadis…but takpelah..bukan rezeki kami nak bergambar bersama. Nak tgk voucher yang mana tak jadik tuh?

Ok, ni la kupon promotion yang dimaksudkan itew. Tada…

Aduih la intanmaria ni..bab nak menghabiskan fulus.. kau la juara seantero …debushh..debushh..debush.. Ni tgh berkira-kira nak beli sebenarnya..belum buy lagi ni..aduih..

NotaKaki : Menarik ke?

From Perling With Love;

Advertisements

8 responses to “Wanna to Qada’ outdoor photoshoot for MariaAriffBaby!

  1. Rozailin binti Abdul rahman

    Wows…bestnyeeee…. Kite pun Tgh USha my deal.com neh… Android tab rm299. Sbijik mcm galaxy tab, 7 “. Nak Belikan adamaya, Sbb derang Dua Ashik berebut HP mama… Lama lama bleh sapan!

  2. ha ah..kita pun ada usha gak. hehehhe, FYI, kitaorg dh belikan for ecah, the cheapest tab..buat dia main2 angry bird dia. kes nak selamatkan Ipad ayah dia :p

  3. Hehehe..br pas bgtau kat member dok sebelah ni pasal promo ni..serius tergoda sbb murah sgt..tp kn tak beli pn lg. Tkt en hubby bising sbb ada satu lg kupon photoshoot yg lom guna sbnrnya..:-P

    Btw,kalau maria jd beli,kena trn kl la ye utk ps tu

    • tuh la masalah and problem nya yang..have to naik KL. (even hatiku meronta2 untuk ke KL…leh shopping kat IKEA 😛 ). Rasa nak beli kupon ni pun 60 : 40. Aduih..tergoda sangat ni!

  4. hai Intan…naik KL singgah le BBBangi…

  5. haa,..nanti buat entry ya dear..menarik ni 🙂

  6. murahkan my deal ni.dulu kita beli ticket wyg kat groupon..smlm baru redeem tgk cite “the cabin in the woods” 🙂 then sabtu ni kami nak redeem voucher PS plak..hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s