Minggu mood ala-ala bercuti :p

Salam isnin semua. Bagaimana cuti hujung minggu lepas? Misti besh kan as rasanya kat KL..byk programs happen there. Hujung minggu lepas, kita just mengemas2 umah yang agak berdaki sekarang. Iyolah..nak hired bibik skrg..tak mampu den. RM700 untuk 1 task! Hilang akal la if our gov tunduk that request!

Ok, malas nak pening-pening kepala fikir mslh negara itew. Minggu ni, minggu mood bercuti untuk acik sekeluarga! Nak kemana yer? Cherating dik non… Hehehehe gila gempak kan acik ni..setakat nak ke Cherating, org kuantan pun tak sejakun ni :p .

Kita dah usha2 semua blog..mostly diaorg komen..cherating ni sesuai untuk release tensi and makan sedap2 seafood! I like!! So intanmaria, pls prepare more fulus yer..sebab marilah kita balun semua makan-makan yang shedap!!

Insyaallah, kami akan stay 3 hari 2 malam di Legends Cherating. Dapat murah as beli kupon kat Groupon! Aku ni bab beli benda murah..aku la pakar itew. Hubby pun tahu kepakaran ku.

NotaKaki : Tgh berkobar-kobar sebenarnya merencanakan big ‘holiday’ next year! Apa dia? Tunggu!!!

Posted with WordPress via Makcik Bedah Berry 😀

Advertisements

One response to “Minggu mood ala-ala bercuti :p

  1. syoknya cuti2 mesia 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s