New syndrome..addicted buying vacation voucher….haiyah..

Huhuhuhu, now ni aku addict with travel coupon ni. Selalunya aku usha kat Mydeal. Groupon, Streetdeal, dan banyak lagi la.. Selain for travel, ada gak aku beli gadget, accessories Ipad, and food off course ๐Ÿ˜€ ..

Adoih la hai..mcamana la azam aku tak mau shopping..azam la sesangat intanmaria woi..

NotaKaki : Mommies..korang semua dah tahap kritikal macam aku ke? Ke aku jek dah tahap ICU shopping travel coupon ni? Hmmm….

Posted with WordPress via Makcik Bedah Berry ๐Ÿ˜€

Advertisements

2 responses to “New syndrome..addicted buying vacation voucher….haiyah..

  1. bestnya murah2..camne nak dpt voucher cam nie? kena register ahli ke?
    nx time klu ada frwd ler kat saya ๐Ÿ˜€

    sy yg x jadi membership ni pun dah tegugat iman, rasa nak shopg je..hehe

    • Dear mummy syima..
      Voucher2 ni tak perlukan jd ahli darl. Its just log in using facebook or email.huhuhuhu, yang penting ada fulusnya. Mslh the probleme nya saya, fulus kita dah susut ni :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s