2nd Hunny Bulan

Salam semua. Agak kebelakangan ni, blog ini agak dipinggirkan buat sementara waktu as puan blog ini agak sibuk dengan urusan-urusan kerja nya. Update blog pun sekarang thru her pinky BB jek :p

Korang tgk tak Nona semalam (12.02.12 -nice date huh) pasal 2nd honeymoon for married couple? Apa komen anda? Disebab aku tertengok Nona semalam..so automatiknya hati aku pun terbuak-buak kekononnya nak adakan 2nd hunny bulan itew this year as this year..bulan August nanti genap lah 5 tahun kami berkahwin πŸ™‚ .

So mummies rasa kat mana yer paling sesuai nak berhunnybulan with min cost. Don’t say kat umah yer :p

NotaKaki : Nak beromantik with hubby..nak jalan2 berdua sahaja..and makan ngan penuh romantis..just 2 of us..without kids. Oh I like!

Posted with WordPress via Makcik Bedah Berry πŸ˜€

Advertisements

4 responses to “2nd Hunny Bulan

  1. Muhammad Firdaus

    toman

  2. dalam Malaysia banyak sis : bukit tinggi cunnnn…. awana porto malai cun…. ri-yaz heritage, resort n spa pun cun kat Kuala Terengganu….lebih cun, kalau dapat tiket seposen ngan Air Asia..terbang je pi mana-mana yang dapat. even pi-balek kay ell pun dengan perancangan yang rapi, pasti menarik, tertarik dan d-bomb! olin pun nak wat gak laaa next year sbb, next year pun 5 tahun (end of adaption phases in marriage)

  3. Firdaus : Menarik! Akan dipertimbangkan πŸ™‚

    Rozailin : heheheh..kan..rs pun macam nak dalam malaysia. tapi bila Air Asia bukak sale esok..tgk mana yang boleh grab. and yes..5 years-end of adaption phases in marriage πŸ™‚

  4. kak, Pangkor!! pilih yang ada private beach.. saya pun nak pegi March ni for my 3rd honeymung.. tpt tu kitorg pernah berjumpa and march ni kebetulan anniversary kitorg.. akak g la mana2 pulau.. pulau tioman pun ok…. awww…beshnyeeee…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s