AJL’s Final – Alyah Kisah Hati Fever!

Huhuhuhuhu..selamat berIsnin semua. Seperti yang korang tahu kan..semalam final AJL. And yes, my favourite song..Kisah Hati telah buat aku terpana. Serious seh..mmg buat aku rasa meremang esp tang dia tarik. Even that song just menang persembahan terbaik..but yet..aku appreciate dengan vokal that singer. So..no monday blues for today as this song buat aku bersemangat!

 

NotaKaki : Hehehe..this song pun favourite anak dara i okay! She can sing well..and hafal the lyrics. Tuh yang hangin jek..part A B C tuh..liat..part lyrics..amboi kau nak..advance!

From Perling With Love;

Advertisements

3 responses to “AJL’s Final – Alyah Kisah Hati Fever!

  1. Yeah……i cry you know…..semua best smalam, tapi sdeyh, faizal tahit tabbest pun menang. Respect kat hafiz, kaki ayam pun juara. Kalau dah best, tayah bakar piano pun best gak!

  2. yalah…kalu blh nak alyah jd juara, tp no 2 pun ok gak, mcmmne yg rock nyanyi mcm taik pung blh menang

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s