Apa correlation cium anak waktu mereka sedang tidur dengan anak jadi nakal ek?

Huhuhuhuhu, panjang sungguh tajuk untuk entry kali ni. Sebelum bertonyeh dengan lebih details…meh aku tepek kan video ceramah by Ustaz Ismail Kamus mengenai tajuk ni..

Aku dapat ilmu ni pun hari sabtu lepas, dok FB-walking ‘rumah’ member. So aku dah share pun kat FB. Sharing is caring kan…

Menarik gak sebab time tidur la aku suka sangat cium budak2 ni..sebab bau masa tidur buat aku addicted sangat! So mummies yang expert, boleh tak bantu aku cari nas-nas or any video yang leh buktikan apasai tak leh cium anak ms depa semua dok lena tido... Buat masa sekarang , I will follow that advice sebab the advice from Ustaz Ismail Kamus. If this advice from mak minah ke mak temah ke..I definitely not to follow it.

NotaKaki : Rupanya banyak lagi ilmu keibuan yang aku tak tahu..ooohh..jahil nya empunya diri ini..

From Perling With Love;

Advertisements

3 responses to “Apa correlation cium anak waktu mereka sedang tidur dengan anak jadi nakal ek?

  1. olin jarang cium masa dia dah tidur. cium masa dia sebelum tidur atau separa tidur.baca ayat quran , then tiup kat ubun ubun derang. masa separa tidur, pesan yang baik baik. kata orang, masa separa tidur, minda bawah sedar menerima arahan dari kita dan terus lekat dalam otak. wallahualam….

  2. Kita pun pernah update status kat fb camtu..Lepas kita tgk video nih aritu, terus teragak-agak nak cium Khaleef time tido. Padahal hati memberontak jeks geram tgk dia tido kan..

  3. huhuhuhu…sblm ni stiasa dgr larangan dr mak tp cam xleh nk ikot sb suke sgt cium time diorg diam.. nmpknya we hv to stop it..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s