oh mood berbelog…datang la padaku…

Huhuhuhu..dah lama nya tak berbelog ni. Bukan apa..rasa macam tak cukup ms la lebih-lebih dah hujung tahun ni. Banyak benda yang perlu difikirkan (again, macam PM la aku ni..byk sesgt nak pk..konon :p )

Selama tak berbelog ni, byk gak benda yang berlaku. But past is past. Yang penting future ma. Story pasal future ni, next year ecah dah start msk pre-school, even she just 4years old. Takpe, kasi dia pendedahan school at early early stage. Ni pun dia dah pndi nyanyi ABC and terror ber’angry-bird’ (huhuhu, mmg tgh trend kan..termasuk la mak dia ni..antu main angry bird)

Insyaallah, next week, aku akan buat entry macam biasa (alo intanmaria, ni pun kira entry gak ler). Maybe next week nak revised azam aku tahun 2011 ni..dah success ka belum.. πŸ˜€

NotaKaki : Sekejap jek ms berlalu kan mommies..
NotaKaki2 : Entry ini diakhiri dengan senyuman paling hansem dari my prince :p

Posted with WordPress via Makcik Bedah Berry πŸ˜€

Advertisements

3 responses to “oh mood berbelog…datang la padaku…

  1. Ecah masuk preskool mana?esok dia dtg tak lastt playgroup?

  2. comey nyer danish….cute sangat…suka tengok bila dia ketawa

  3. hope u’ll get all in your wishlist… amiiin… πŸ™‚ happy belated birthday dear…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s