Wishlist Birthday Girl :p (Its me!)

Today my 31st birthday! Wah..dah tuo pun aku ni!!! Nyway, happy birthday to me! Btw, apa agak nya wishlist aku tahun ni ..

1st : Keluarga yang bahagia..seperti dulu, kini dan selamanya.. insyaallah amin…

2nd : Oven Baking Cake (tetiba jek kan as..now ni mmg nak beli..buat tak buat kek tuh belakang citer..ada barang..baru leh citer). Sila take note yer mrhubby   :p

3rd: Ipod Shuffle warna kuning orange yang berengrave nama aku. Ni nak suruh sapa belikan ek? Boleh tak aku beli hadiah besday sendiri?

4th : Baby? Oh no…not at this time. Tunggu Danish besar skit..maybe around dia dah 3 tahun..baru consider balik

5th :  Keja baru? Ni leh masuk dalam wishlist gak ke ni?

NotaKaki : Alhamdulilah, terima kasih Allah diatas kurniaan yang diberikan..

From Perling With Love;

Advertisements

3 responses to “Wishlist Birthday Girl :p (Its me!)

  1. happy birthday intan!! semoga apa yg dlm wishlist tu akan tercapai hendaknya..

  2. Selamat Hari Lahir Maria…

    Aminnnnnnnnn (untuk semua wishlist anda :))

    Semoga kehidupan anda dan keluarga dilimpahi barakah dan rahmat dariNYA selalu.

  3. Hepi belated besday maria..may allah bless you always…
    pssttt..Wish no. 4 sama dgn saya 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s