Ibu yang kerinduan..

Huhuhuhu, my lil ecah sekarang ni dok ngan atok, nenek, pak wan and mak wa dekat Buloh Kasap, Segamat. Di saat entry ini ditulis..tak sampai 24 jam since bye-bye ecah semalam.. Huhuhu, already miss her so much!

Biasanya ada geng nak gaduh, geng nak marah, geng nak berleter. But now ni my ecah takde…so macam missing something in my life. Huh, nak amik dia bulan depan lak. Tapi atleast i know, she will be alright with my family in law. Cuma takde kat depan mata jek.. (ayat sedapkan ati..)

So after this, if plan nak p umrah ke or ada keja luar berminggu-minggu, atleast i know, ecah leh kena tinggal ngan MIL. But, mmg terasa sangat la dia takde kat umah ni..sunyi.. 😦

NotaKaki : Dengan sapa lak aku nak bergaduh and bertekak ek untuk sebulan ni? :p

Aku rindu banget ngan ini budak.. 😦  Meroyan la aku sebulan!!

From Perling With Love;

Advertisements

4 responses to “Ibu yang kerinduan..

  1. cuti sekolah ek..hantar ecah kat sana ke?

  2. 1st time bjauhan dgn ecah kan? sebln lak tu lamanya..mummy outstation mana? Sy blum penah bjauhan lama dgn kyra…plg lama pun 2 hari je..tu pun rasa dah mcm angau..huhu

  3. kenapa lama sangat dia duduk sana??? nak pulak Ecah ek??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s