Danish’s Pasport

Done! Pasport Danish settle since last week (apa hal baru nak update ma..). Nanti aku akan buat checklist utk travel ni. Mau ke mana dong? Tunggu :p

NotaKaki : Hope mood anak-anak ku berkadaran baik pada percutian kami nanti. Aku risau giler bab tuh. Ada tips nak handle mood kids ni..especially dari ‘tantrum’ tak tentu pasal

Posted with WordPress via Makcik Bedah Berry 😀

Advertisements

3 responses to “Danish’s Pasport

  1. jelesnye nak pi bercuti..jalan2 obe the sea plak tuh..bestttttt,,,=D

  2. jgn lupa bawak ‘jajan’ anak-anak yang boleh buat derang alpa. itu sgt-sgt penting! beri derang kenyang sebab gendang gendut tali kecapi, kenyang perut, suka hati 😉

  3. Bestnya..mkn angin kat obersea.. kt ne? 🙂
    kami je smpi skrg lum merasa melancung ke obersea..hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s