Raya Kami…

Salam semua. Apa khabar mommies semua? Ada sihat? Hari ni hari isnin..so ramai yang rasanya Monday Blues termasuk la pemilik blog ni :p . Alhamdulilah, sudah seminggu kita dah beraya kan. Sekejap jek masa berlalu. Nak buat preparation setahun..beraya sekejap jek kan.

Tahun ni turn rumah mak kita kat JB. Alhamdulilah, dah 4 tahun kahwin ni, belum ada masalah nak balik mana as rasanya kena ada tolak ansur and ada ikut turn..so rasanya masalah nak balik umah sapa tuh tak wujud. Tak tahu la in future kan bila anak-anak dah besar.  Takde pictures ka? Ada..tapi jangan tak tahu sejak dah ada anak-anak ni..camera sudah dipinggir kan. Handbag besar just isi pampers, botol, mainan dan segala mak nenek yang berkaitan dengan anak-anak. Bila bungkah balik dalam beg..barang mak dia cuma wallet ngan BB jek 😀 . So picture yang ada pun asal ada la..

My Ecah with her cousin Aqmar

Cucu belah mak kita..tak cukup sorang ni as Diana , anak adik beraya kat Kota Tinggi :). Kiranya Danish ni cucu lelaki sulung. If belah hubby, Ecah ni cucu perempuan sulung. Untung kan dioarg ni..masing-masing istimewa 

Unofficial family picture. Macam nak berperang kan.. Mmg tak proper la pic family kami :p

Hah, ni la our official gambar famili. Sila abaikan kegebuan ku itu 

NotaKaki : Penat beraya ..macam nak buat kenduri kahwin gamak nya :p

From Perling With Love;

Advertisements

5 responses to “Raya Kami…

  1. lawa jugak eik kaler tema coklat..nih bleh suggest pada MIL ni…hehehehe…sempat lagi ni nak wish selamat hari raya pada mama ecah n anish…aunty jemput keluarga ecah dtg open house aunty 9/9/2011 ni. ajak mama time lunch break lari turun pontian sekejub. bawak satu opis!

  2. yekla..dua2 special..masing2 cucu sulung ppuan n lelaki yek..mesti kesayangan sume org nih..=p..nway, sweet pic raya tuh..=)

  3. akak gebu yang comel!! ;D

  4. ooo coklat satin yer…cantik jugak. menyerlah!

    selamat hari raya maria. maaf zahir batin 🙂

    danish dah pakai baju melayu yer..comel jer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s