Our Home Raya Deco for 2011

Salam mummies. Alhamdulilah, dah 25 hari kita berpuasa. Bagaimana mummies menjalani ibadah puasa mummy? Alhamdulilah, kita semakin teratur and rasa lebih semangat dari tahun-tahun lepas even dah ada 2 anak pada puasa tahun ini 🙂 .  Tentang preparation raya lak..just dapat kemas rumah dulu. Yang lain..lepas balik kg leh settlekan. Tahun ni, tema kami warna cokelat..dari baju-baju kami hingga la kain langsir. Agak kelam kan warna choc ni. Ntah..awat la aku dok teringatkan warna choc ni. Sebab aku rasa jarang orang amik warna ni kot.. Hereby kita selitkan pic-pic home deco for raya 2011 vs deco raya 2010. tak banyak beza pun aku rasa. maybe dari segi tang warna langsir and tang pencahayaan as tahun ni banyak lampu 🙂

 NotaKaki : Mummies semua dah siap buat preparation raya? Tahun ni tema warna apa yer? 😀

From Perling With Love;

Advertisements

4 responses to “Our Home Raya Deco for 2011

  1. waaahhh…. cantiknya rumah dia… macam dalam majalah… “kellas kau maria…”

    selamat hari raya!!! 🙂

  2. cantiknye umah..berwarna thema lagi..kite mmg fail bab2 hias umah nih..mintak nasihat maria leh..=p

  3. chantekkk nye umah kak intan…. umah i sama je tahun lepas and tahun ni..ahakss…

  4. i looooooikeee… selamat hari raya maria dearest!! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s