Ramadhan – Time to Recharge!!!!

Jom kita recharge diri kita sepanjang ramadhan ini. Recharge mesin perut kita yang teruk benar bekerja sepanjang 11 bulan yang lepas.  Recharge  badan kita, time puasa ni la masa yang terbaik buat detox as puasa ni adalah method terbaik for detox! Recharge rohani kita..iyalah..banyak sangat buat benda tak baik. Recharge balik hubungan kekeluargaan as masa berbuka dan bersahur ini la, masa terbaik untuk kita makan bersama. And THE MOST IMPORTANT, recharge balik hubungan kita dengan ALLAH as kita ni hamba yang selalu sibuk dengan hal duniawi (aku mmg insaf  😦  )

Notakaki : Ada lagi tak aku tertinggal nak recharge masa ramadhan ni? Remind kita yer kekawan. Selamat menjalani ibadah puasa ini yer kekawan. 

From Perling With Love;

Advertisements

8 responses to “Ramadhan – Time to Recharge!!!!

  1. Mohd Fariziqwan Kefflee

    cas jangan tak cas..hehe

  2. chaiyok2!!!

    selamat berpuasa maria 🙂

  3. Perasan tak kalau masa tak posa kita banyak berpeluh n panas?tu pasal semua injin dlm badan kita non stop bekerja sb kita makan jer,so bulan posa ni kita kurang rasa panas n tak berpeluh sb injen cepat rehat ,makan waktu sahur dan buka posa semula waktu maghrib…kesian kat injen kan…hehe

  4. jom pakat2 recharge…salam ramadhan..

  5. aha..selamat berpuasa tau..hehe..

  6. jom sama2 cari pahala bln posa ni 🙂

    slmt berpuasa dan slmt berbuka

  7. bab recharge ngan ahli keluarga sendiri tu biasa la hihi..recharge ngan ahli keluarga org lain tu, mcm liat sikit 😛

  8. Baby Nadra Mama

    selamat berpuasa my dear..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s