@ Karnival Upin Ipin

Salam monday bluuueeesssss… πŸ™‚ Really kan, asal Isnin jek, bluess..asal bluess jek hari Isnin. So kita ni agak kureng skit mood nya hari Isnin ni. Takpe, kita kasi upload dulu picture-picture yang kami dapat capture last Saturday.. pegi Karnival Upin..Ipin.. πŸ™‚

Hehheheh, korang bila tgk pictures ni semua…korang dapat rasa tak..sapa yang lagi hoverrr? off course kan mak apak nya kan. Aku bila edit pictures ni semua, baru sedar diri yang kami lebih excited terlebih..much..much..terover dari anak-anak. aku tgk si anish..cool jek..macam tak excited langsung… huehuehue.. ni menunjukkan, appa amma dia yang tak sedor diri :p. So Anish and Ecah, kasi la chance kan mak kamu ni nak bergumbira as masa zaman mak dulu..upin ipin ni tak wujud lagi

NotaKaki : Seronok gak bila dah berumur 30-an, berlagak macam budak2. πŸ˜€

From Perling With Love;

Advertisements

7 responses to “@ Karnival Upin Ipin

  1. qila ngn ariq suka sgt upin dgn ipin ni…

  2. hehehe..ye betulllll..nmpak mama ngn papanye yg over ekisted tuh..=p..takpe..sesekali enjoy ape salahnye kan..tp mmg nmpak meriah betul karnival upinipin tu..mcm best jek..=)

  3. Terima kasih kerana memeriahkan Karnival Upin & Ipin. Nantikan perkembangan terkini melalui http://www.kelabupindanipin.com

  4. hahahah mmg mak apak nya yg hover pun πŸ˜›

  5. huhu….kami hari tu tak dpt pegi..

  6. bestnye!
    aqeel kalau jumpa ni melompat rasa hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s