Sapa nak berger beli 1 dapat 1 PERCUMA? Angkat tangan!

Agak-agak sapa nak burger buy 1 free 1…moh la print kat sini.

Agak-agak tak percaya kat mommy ni..sila la ke  laman web McD ni .

Mukadimah permulaan menarik tak? Hehehehehe…Salam mommies semua… macamana life? ok? Mommy kat sini agak bz banget dengan urusan rasmi and urusan tak rasmi…hahaha (macam org politik gamaknya aku ni, bz memanjang!)

Tengah sesak skit bulan ni (as bayar bil-bil yang sampai serentak bulan ni) … tetiba handphone kita yang tak berapa canggih ni boleh buat hal lak..adusss.. Tapi mmg admit la, handphone ni mmg dah lama sesangat..handphone sebelum kahwin lagi tau. Nak tahu kita pakai handhone apa sekarang? Jeng..jeng..jeng..

Kiranya..mmg dah sampai masanya tukar handset kan..nak dekat 5 tahun pakai.. And aku sekarang nak beli handset pun paling murah sangat as aku ada Blackberry untuk bersosial (as ada FB, Twitter, Foursquare bagai )..so untuk phone ni, just for making call and hantar msg. Aku rasa nak beli handphone ni la.. CSL i68..sebab murah-around rm68 jek..

Mommies rasa..warna apa yang paling menarik ek ?

Notakaki : Murah tak semestinya tak baguih kan.. (ayat nak sedap kan hati, intanmaria) :p

From Perling With Love;

Advertisements

3 responses to “Sapa nak berger beli 1 dapat 1 PERCUMA? Angkat tangan!

  1. yeay..jom makan MCD beramai ramai!!! hp tuh kaler merah lawa..semangattt!!

  2. jom mkn mcd lagi lunch esok 😀

    sy prefer kaler pepel 🙂

  3. murnie sangat

    harusla fink akak..baru la jambu gitew hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s