Wordlessssssss Wednesdayyyyyy (Version Panjanggggggg)

To Our hero, Mr Ariff Mohid : Ayang, Ecah and Anish always love you untill end of our life πŸ™‚

Notakaki : Pictures yang berlambak ni ms kami keluarkan makan sambut Hari Ayah for our hero πŸ™‚

From Perling With Love;

Advertisements

8 responses to “Wordlessssssss Wednesdayyyyyy (Version Panjanggggggg)

  1. danish dah besar la…muka dia lain sket drp ecah…

    sedapnye makan.. dah berzaman tak makan kat black canyon

  2. meriahnya father’s day tahun ni….

  3. Baby Nadra Mama

    nk makan black canyon gaks lah.. hehehe… πŸ˜‰

  4. perghhh…syoknyer dapat sambut hari bapa…kami tak sempat meraikan pun…abah kerja aritu…sob…sob

  5. πŸ™‚ alhamdulilah dapat sambut simple makan-makan for Mr hubby. Acctually takde besar mana pun, just makan kat luar. (ni kes for celebrate his day and at the same time kes wife dia maleh nak masak :p)

  6. muka korang berempat ni kan… memang serupa sangatlah…. mcm 4 beradik.. hehehe

  7. lentik la bulumata anish..comelllllllllllllll

  8. wahh syoknya..happy father day..
    muka kakak mcm ayah..muka adik mcm mamanya πŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s