Apabila Mood Kureng Untuk Berbelog….

Salam mummies semua. Sorry sangat, since akhir-akhir ni, kita malas nak update blog ni as kekangan kerja yang agak berlambak disamping task dekat umah yang tak pernah abis (okay..ni bukan merungut..just nak beritahu jek okay)

Apa khabar mommies and viewers semua? Kita? Alhamdulilah..semua ok..cuma kekadang mood pasang naik turun..but, kira normal kan.Suppose this  week, kita ada Kursus kat INTAN kawasan Selatan. Sekali postponed dah.. Nak pulun abiskan kuota kursus sampai pertengahan tahun. Sebab akhir tahun, mahu berjimba-jimba 🙂

Since akhir-akhir ni gak…semua barang naik harga. , Electricity rate naik..Roti naik…Astro pun naik. Wuit, risau gak if semua pakat-pakat berjemaah naik harga barang. Kita ingat nak buat biz la. Agak-agak apa product yang okay untuk dijadikan barang jualan online? If frozen food okay tak?

Hahahahahaha..dalam malas nak update blog ni…banyak la ko songeh intanmaria. Nanti kita update lagi yer.. Cayang korang semua.

Notakaki : Senyuman dalam Tangisan  (sambil mengaru-garu kepala sambil buat kira-kira isi rumah) 🙂

NotaKaki2 : Nak share 1 video…a great video. This kid lived on his own since he was five. I look at kids and I can’t imagine them living on the streets. Menginsafkan… oh… and his voice is fab too!

From Perling With Love;

Advertisements

One response to “Apabila Mood Kureng Untuk Berbelog….

  1. ab pon dh kurang teruja berblog.huhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s