Ecah’s Mini 3rd Birthday Celebration

Alhamdulilah, my ecah was already 3 years old last Friday. Takde buat besar-besaran pun, just potong kek kat KFC 24 Hours Taman Perling with my beloved family. And alhamdulilah too, she really happy with her day. Moh kita layan pictures dulu 🙂


Antara hadiah-hadiah yang my Ecah dapat for her 3 years old birthday. Acctually ada 2 hadiah lagi from her Mak Ngah and Auntie Diana, but tak sempat capture 🙂 . Thanks to all for great presents

To my princess NUR AISYAH BATRISYIA BINTI MOHAMAD ARIFF, Ibu and ayah sentiasa mendoakan Ecah sentiasa dilindungi dan mendapat kebahagiaan dunia dan akhirat. Ibu and ayah akan cuba jadi yang terbaik buat mu agar Ecah menjadi yang terbaik untuk kami semua. Ibu, ayah and adik Anish sayang Ecah sehingga akhir hayat kita..amin.

From Perling With Love;

Advertisements

6 responses to “Ecah’s Mini 3rd Birthday Celebration

  1. happy besday ecah!!!alahai comei la baju ecah…sweet sgt…moga ecah happy selalu k!!!kek tu pun comeiiii cam tuannya lah…mesti best kan byk dpt hadiah…

  2. ecah birthday girl sangat cantik…

    birthday kek pon sangat cantik dan comel…

    dress birthday girl sweet sangat…

    accessories rambut yang match dengan necklace sangat kena dan sesuai…

    suka birtdhay party yang macam ni…. simple dan selesa untuk semua orang…

  3. heppi besday ecah, mcm datin lak ecah nih hehe

  4. ep besday ecah..sebaya dgn my kyra 🙂

  5. Baby Nadra Mama

    OMG… what a beautiful dress.. with pearls somemore…. Auntie wish ecah all the love in the world.. semoga menjadi anak yg penyayang ya… 🙂

  6. dah besar anak dara ni!!!! ;D
    cium sket ecah…
    besar nnt jd good girl ok… hugss

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s