Detoks..aku mau detoks!!!

Huhuhuhuhuhuhu…sekarang ni aku rasa badan-badan aku lenguh and tapak kaki aku sakit. Adakah berat aku sudah tidak dapat ditampung oleh tapak kaki ku ini?

Kekawan…or sesapa yang ada cara yang senang *(as kita ni terover pemalasnya) nak berdetoks. Yang aku baca..kena banyak minum and makan limau? iya-iya jek aku ni kan…

Pic Source : Google (bagus gak ek detoks ni)

Or if mummies semua ada cara nak kurangkan sakit kat tapak kaki ni amat dialukan…sudah tidak tertahan lagi ma…

NotaKaki : Umur baru 30 an..tapi dah sakit macam makcik-makcik umur 50an jek kita ni..haih, intanmaria..intanmaria..  😦

From Perling With Love;

Advertisements

9 responses to “Detoks..aku mau detoks!!!

  1. try juvanex.. veli good.. u’ll feel refresh n rejuvenate..

  2. Bubu Blup Blup

    Aduh.. Masalah tu.. Try la kinohomitsu

  3. Hanim Hassan

    Pakai detox patch la bagus. I pun dulu asyik sakit kaki bila bangun tido. Dah pakai patch okay dah. And rajin rajin minum green tea okay. Gdluck.!

  4. Salam.
    Mungkin boleh try guna detoks kaki pad dari kinohimitsu. Jangan pakai yang murah tu, memang jauh beza dia.

  5. Ruzniza Zawawi

    intan, cuba la bliss yogurt drink tu ke or detox foot patch ker.. ok kot

  6. maria dearie… πŸ™‚ i ada usahakan spa dgn kawan2… sekarang ada promotion best utk hari ibu… 2 treatment RM199 sahaja + percuma lucky draw (confirm dapat another free treatment – semurah RM35 dan semahal RM250)…. + free gym, jacuzzi n sauna πŸ™‚ the only french concept spa in Malaysia… berminat tak? πŸ™‚ ni no mamaeja 0126643472

  7. detox ni seksa skit kan..makan semua kena ubah..huhu..

  8. kalo sakit tapak kaki, pegi urutan refleksologi dulu baru detox

  9. amik la herbalife.. dpt detox ngan semulajadi + lose weight + kesihatan akan improve.. bole email me for details..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s