Separuh jalan sudah…

Huhuhu, dah masuk bulan 5..sekejap jek masa berlalu kan. So rasanya..azam pun dah kena selari ngan bulan yang dah terlalu cepat berganjak ni. So, entry kali ni, kita nak review balik apa yang dah settle..apa yang lum settle lagi..untuk tahun 2011 ni.

Ikut kan..yang belum kena cantas, ada 4 perkara-perkara yang lum settle. Job baru? Still usaha dengan gigih gak..but apa boleh buat kan..rezeki masih berpihak disini sahaja..takpe. Ada rezeki, adalah kan. Universal Studioย  Singapore? Alhamdulilah, dah booking dah…tengah nak p jek. Plan, insyaalah 23 hb Oktober 2011 ๐Ÿ™‚

Turun kan berat badan? Ni masih dalam usaha yang gigih gak ๐Ÿ˜› But alhamdulilah..dah nampak hasilnya. But biasala..umur dah berusia skit ni..kadar metabolisma pun dan menurun ke kadar yang rendah. So, kena cuba pelbagai alternatif lain. About bisnes? Yang ni berkaitan dengan amalan diet kita. Nanti dah success..baru kita habaq mai yer ๐Ÿ™‚

NotaKaki : Alhamdulilah, syukur ke hadrat Allah.

From Perling With Love;

Advertisements

7 responses to “Separuh jalan sudah…

  1. wah bestnya..nat ikut universal studio…..

  2. 23hb oct?sehari sebelum bday arin .. hehehhehe ๐Ÿ™‚

  3. bisnes saya tak jalan2 lagi..adoi..hehe..

  4. wahhh bestnya! banyak impian yang dah tercapai ekkk…alhamdulillah. moga makin murah rezeki you all. ameen!

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

  5. wow… tangs aving tu paling saya suka!!!!

  6. wow… tang saving tu paling saya suka!!!!

  7. saving byk2 pastu gi holiday oversea yer heheh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s