Ecah@IRDA Open’s Day 2011 – Part 1

Salam mommies. How’s ur weekends? Sure banyak activities buat kan especially tang kerja-kerja di rumah. Sapa kata kan, hujung minggu leh rest as bila kat umah, base on my own experience mmg lebih skit workload nya dari kerja kat pejabat. Memang tabik spring to house mommy 🙂

Ok, hujung minggu lepas, kita kena jaga booth office dekat City Square JB as ada program IRDA Open Day.  Kena bertugas hari Jumaat and Sabtu. So Sabtu tuh kena la angkut sekali princess Ecah tuh sekali as pagi tuh dia ada playgroup Alimkids dia kat BBU.  So ada beberapa shoot yang kita amik masa Ecah kat Playgroup

So, balik jek terus ke City Square as mummy kena bertugas gak. Ngan Ecah sekali kena ‘jaga’ booth hari Sabtu tuh. So, ni antara picture yang sempat kita amik (tak banyak pun as letih  berjalan :p )

Hahahahha, Ecah rupanya penakut ngan patung-patung macam ni. Aik nak, last year bawak dia..ok jek. Macamana la ibu nak ajak pegi Universal Studio nanti.

Belikan pensil color and coloring book…senyap la minah ni. Good gurl my dear.

Ecah really love with her ‘face painting’…my lil cute meeow

NotaKaki : Really enjoy with my weekend..but penat gak jaga booth ni. And my lil Ecah pun siap tido kat booth. Siannya. But she really enjoy with her IRDA Open Day Activities 🙂

From Perling With Love;

Advertisements

2 responses to “Ecah@IRDA Open’s Day 2011 – Part 1

  1. Baby Nadra Mama

    i pun suke the face painting.. really adorable!! looks like a fun filled day… mane tak ecah penat… hehehe…

  2. hiks..comel nya ecahhhh… miawwwwww ;p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s