Felda Residence Tanjung Leman, Mersing

Salam mommies.. Apa khabar semua. Macamana weekends mommies? Kami hujung minggu lepas telah bercuti-cuti ke Felda Residence Tanjung Leman. Apa kes bercuti-cuti di tengah bulan…hahahahahahaha. Saja, nak release kan tension and sambil melayan ecah nak mandi kolam. Sebelum pergi tuh, buatkan kek choc kukus la, roti telur la, gorengkan nuggets and hotdog la, kira macam nak pergi berkelah jek, padahal 3 orang jek (danish tak makan, so tak kira meh). Alhamdulilah, habis gak bekalan yang dibawa.. Apapun, layan dulu pictures yang ada yer.
Even last minit planning, but kami rasa ok sebab tempat ni really mendamaikan and fasiliti yang ada pun mmg menarik. Lagipun, harga bilik still dalam promosi and murah..jadi kami grab la sempena harga still leh afford. Nak tahu details hotel ini, please visit http://www.feldatravel.com.my  Check out dari hotel, terus singgah Mersing. Mmg plan nak cari keropok lekor and ikan-ikan fresh kat sana. Besh..mmg besh percutian singkat kami.

NotaKaki : Apa aktiviti hujung minggu mommies? Misti seronok gak kan, even dok umah sebab waktu bersama anak-anak adalah yang terbaik 🙂

From Perling With Love;

Advertisements

11 responses to “Felda Residence Tanjung Leman, Mersing

  1. whoaa… bestnye…. your face nampak fresh sangat!!!!

  2. sonoknye pi bercuti2..smpat lagi masak2 sume ek..ecah pon nmpak enjoy sgt mandi kolam..=)

  3. syoknye gi holiday….

    eh danish dah mandi pool ke?? kemain lagi dia yer…afeef pun tak terjah lagi haha

  4. xpe lah maria walopun cuti singkat tapi mase ngan anak2 tu yg berharga…waaaahhh dah lama nya x pi bercoti huk3x!!

  5. assalamualaikum, pn maria nk tanyer nk ke sini exit tol maner eyhh Thanx

    • Waalaikumusalam Puan Ezlin,

      Saya ari tuh dari bandar JB..so kena lalu kota tinggi. If puan dari KL..puan leh exit senai desaru..kemudian puan kena exit lagi kat ulu tiram..and puan terus follow ke mersing. hope my direction can help you dear

  6. Salam. Nak tanya puan Maria..ada contact no. untuk booking hotel ni x. TQ

    • Salam. Ni ada nom contact

      FELDA RESIDENCE TANJUNG LEMAN
      LOT PTD 144 TANJUNG LEMAN
      MUKIM TENGGAROH
      86810 MERSING, JOHOR
      TEL NO: 07-7911188
      FAX NO: 07-7911166

      SALES OFFICE
      SUITE10.01, LEVEL 10,
      JOHOR BAHRU CITY SQUARE (OFFICE TOWER)
      106-108, JALAN WONG AH FOOK
      80000 JOHOR BAHRU
      JOHOR DARUL TAKZIM
      TEL NO: 07-2261155
      FAX NO:07-2261154

  7. Nak tanye harga biik mcm mana yer.mahal x?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s