Universal Studio Singapore – Tunggu kami yer!!!

Huhuhuhuhu…aku kemaruk sangat nak p USS ni? Ntah la…maybe excited dengar member-member aku dok citer plus tgk website dioarg ni… Macam-macam ada kat sana…. Tengok jek la kat bawah ni…huhuhuhu, geram nya aku!!! πŸ˜›

NotaKaki : Nak kena kumpul duit-SGD 838…nak p universal studio singapore this end of the year. Agak-agak ada tak sesapa nak sponsor kami sekeluarga ni?

From Perling With Love;

Advertisements

8 responses to “Universal Studio Singapore – Tunggu kami yer!!!

  1. Baby Nadra Mama

    mahalnyer 833SGD awak… nape mahal sgt?

    • huhuhuhu awak..
      ni baru planning nak stay 3 hari 2 malam..
      but member semua kata 2 hari 1 malam pun dah cukup sebenarnya..

      masih lagi berkira2 lagi ni
      πŸ™‚

  2. maria, sila berkira-kira…. n tell me your kira-kira… so, i pon boleh memulakan juga kira-kira i pulak… hehehehe

  3. wahh..bile nak pi tuh..bestnyerrrrrr…hihi

  4. akak..jgn lupa share ur xperience eh
    nk p jugak.hehe

  5. kami plan , bulan 8 taun ni. entah ke sempat kumpui duit . pergi pon ngn in laws nnt . gamat haru biru le jawabnya .. πŸ™‚

    • wah..mmg menarik!!!! p ramai-ramai lagi happening kan…
      sebenarnya nak p takyah planning bajet sangat sebab bila planning..tetap lari bajet nya

      πŸ˜€
      tak sabar arin preview about this USS ni

  6. nak mintk sponsor keluarga kami jgk..hehehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s