Rombongan Cik Kiah ke Cameron Highlands

Yuhuuu!!! I’m back! Huhuhuhu, dah lama giler tak update blog as minggu lepas aku ada kursus kat INTAN and bersambung cuti-cuti Malaysia ke Cameron Highlands with famili in law.

Entry kali ni nak share picture -picture ketika bercuti kat sana. Seronok p ramai-ramai ni even banyak karenah..especially tang anak aku, Ecah yang ‘terlalu baik’. Let’s pictures tell everything about this holidays 😀

NotaKaki : Really enjoy with this short holidays! Insyallah, nak plan for vacation for my family lak (harus kena adil kan)

NotaKaki2 : Planning p Universal Studio Singapore end of this year. Harus kumpul duit dari sekarang yer!

From Perling With Love;

Advertisements

7 responses to “Rombongan Cik Kiah ke Cameron Highlands

  1. amboi amboi…. seronoknya diaaaa…….

    pssttt… berapa banyak nak kena budget untuk universal studio singapore tu??? kita teringin jugak… nak kena kumpul dan berjimat cermat jugak ni..

  2. seronoknya jln2!..

  3. Best kan Cameron!
    Roha pun plan nak ke universal studiao singapore tu..tp next year punya planning.Kumpul duit dulu. 🙂

  4. waa…si kecik tu udah naik ke CH.. 😀
    bestnya cuti ke CH ramai2 kan.. kan.. 🙂

  5. wow!!! mmg cuti2 sakan ye… syoknye tgk… i berkenan lah dgn cactus tuh… 🙂 dah lama sgt fara x ke cameron… cam best jeks tgk.. hehehe…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s