Kami ke Pesta Layang-layang :)

Sorry yer..tajuk agak skema skit. Namun itu la dia tajuk utama untuk entry kali ini. Sebenarnya mmg excited nak p. Last year kitaorg p gak..and masa tuh cuaca mmg cantik..vibrant lagi color pic.. But kali ni..cuaca tak memberangsangkan and takde angin pun..so layang-layang yang besar tuh pun tak blh nak naik..so macam tak besh la aku rasa kali ni. Β Pulak tuh Danish still kecik lagi..so, agak payah skit nak bawak stroller semua..dengan bersesak. But nevermind..next year, bila dia dah pandai jalan..leh lak aku main kejar-kejar ngan Ecah and Anish.. πŸ™‚ Β So ni la ajer picture yang sempat my Mr Ariff dapat amik… kecuali gambar yang pertama ni..harus la aku yang amik

Ecah with her cousin, Aqmar. Nasib baik dia ‘pow’ atuk dia sebab harga pistol buih dia tuh around rm15 gak la.. Budak-budak kan..mana la tahu mahal ke murah πŸ˜›

Me..yang agak selekeh..without any makeup πŸ™‚

Samar-samar jek kan..and the colors of the pic pun tak ‘naik’ kan as mmg kureng skit shine of sun that day

Hehehehe..nak share satu story..masa kitaorg balik nak ke parking kereta…suddenly kitaorg tgk our JMR takde kat parking..ahhh, sudah..takkan kena curi kot. Aku dah la tolak stroller ni.. Takkan nak naik bas balik umah ni..lagipun JMR tuh belum lagi start bayar.. Berderau gak aku masa tuh..macam nak nangis pun ada..nyesal datang pun ada… Last-last hubby dok cari, aku and Danish (as Ecah balik ngan mak..nasib baik..if not ada yang hilang anak as Ecah sekarang suka main lari-lari) dok kat satu corner parking. About 10 minutes gak la aku tunggu kat situ..macam-macam aku fikir..ni if ilang..leh claim insurance ker? Hahahahahah, sampai dah tahap cam tuh sekali.. But alhamdulilah…hubby dapat detect our JMR. Rupanya kami salah p tempat parking. JMR kami kat another parking..hahahahhahaha..punya la ramai yang p Pesta Layang-layang ni, termasuk aku la tuh..

NotaKaki : Moral of the story, If nak p lagi next year..kena double confirm tempat parking..ingat jalan balik yer Puan Intanmaria πŸ˜€

From Perling With Love;

Advertisements

10 responses to “Kami ke Pesta Layang-layang :)

  1. bestnya..bila la nk buat kat png plak
    tingin nk pi la..

  2. Bestnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee…….
    tgk kat dlm tv jelah kitaorg…..nampak mmg menarik.Anak2x mesti suke kan….tercengang-cenganglah depa dok tgk ke langit.

  3. wow… mesti ecah suka dan excited kan??? hehehe

  4. Besh nye! Bile Danish nak besar ni..

  5. comelnya danish..muka iras kakak die kan..hehehe..

    nway, klu Zara dpt pergi ni mesti die eksited..dhlah baru nk kenal layang2 minah nih..hehehehe

  6. dah besar hero kecik sorang nie erk… bulatsss mata dia.. geram tgk.. πŸ˜›

  7. bestnya jln2 tgok layang2>>

  8. pistol buih tu pon rege sama kat jonker walk melaka ni . tu hari kami kena paw ngn hanum . nk sgt bendalah ni . πŸ™‚

  9. Best sgt kalo dpt pi ke pesta2 camni kan… kids pun bleh explore environment which is very good for their stimulation… πŸ™‚

  10. best kan besau tul la layang2 tu….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s