Welcome JMR 1980!

Hari Sabtu yang indah! Ewah..macam baguih jek ayat tuh..hahahhahahaha..but really happy sebab satu dari azam and target aku tahun ni tercapai..and agak awal skit lak tuh..Target aku nak tukar MYVI to PERSONA tercapai gak..and agak mudah berbanding masa aku beli Myvi 5 tahun lepas. Tapi sebelum amik kereta baru..my Ecah ada Playgroup Alimkids kat BBU. Aku berterima kasih sgt kat Marcia sebab introduce Alimkids ni kat blog dia (aku peminat dia tau!). Atleast ecah ada playgroup  before dia enter to official school. Here some picture that show how happy she with her friends surrounding her.

Balik from Alimkids….terus excited nak amik kereta baru..yang paling excited nya off course la mak nya! Alhamdulilah…tercapai gak azam nak tukar kereta as aku niat tukar kereta untuk keselesaan kami sekeluarga. So lepas ni… balik kampung..takde la letak barang bawah seat lagi…tapi sedih gak la, sebab sayang sangat JJM8157 tuh..iya la..my 1st car kan..but hidup harus kena teruskan!

And terus buat tinted as next week..banyak kedai acc tutup for CNY. Huhuhuhu, berkampung aku kat kedai cina tuh..and banyak lak kereta Q for tinted. Wah..mmg musim org tukar kereta ker? Hmm..maybe rezeki diaorg pun lbh macam rezeki aku gak kot :). And disebabkan kedai tuh dekat ngan Tutti Fruit tuh (ala kedai franchise yogurt NAZA tuh)…so hubby ajak lepak2 kat situ.

So sabtu tuh..masa aku banyak kat kedai cina tuh…letih mmg letih..tapi nak buek macamano. Hubby sponsor tinted..so kena dok diam-diam jek la. And kami pun balik dengan happy sabtu tuh..dengan kereta baru kami 😀

NotaKaki : Next azam..please! Make sure tahun ni semua azam tercapai..harus keja kuat-kuat!

From Perling With Love;

Advertisements

11 responses to “Welcome JMR 1980!

  1. wah..bestnyer dah dapat kereta baru… no pun cantik jer..senang nak ingat.hihihi

  2. Baby Nadra Mama

    Wow.. tahniah atas kete baru yg cun melecun itu!! 🙂 so hepi for u..

  3. cantikkkk no tu…tahun kita lahir tu 1980…hehehehe…wah nmpknya azam 2011 awk wishlist dah tercapai…hmm? harap2 pasnie wish list sy pun tercapai gaks..

  4. hurmmm bb kne tggl kew? nway congrates sbb azam da tercapai 😀

  5. bestnye dpt kete baru….a good start for a new year kn??? heheheh

  6. wah jeles2..kita pon suka keta persona sbb but dia besar..xper2, lepas ni kita join club akak ye hihi

  7. i baru nak p trial class this wkend, hopefully adam ok..

  8. persona new facelift cantik..

    bestla bejaln ngan kete baru pasni hehe

  9. woaaahh.. persona mmg best.. boot luas dan smooth kalau bwk laju..
    woah seronoknye ecah kat school.. qila tkde pun can nak main toys.. hehe

  10. wowieeee…finally dpt gak tukar persona!
    bab no plat ni i loikeee…nk inteviu sikit hehe..no tu akak kena bid atau mmg masa nk beli no tu, terus dpt kt akak? kalau dpt terus, byr berapa? kalau no tu masuk tender, kena byr berapa?

    *ni utk tesis eli ni kak huuhuhuh*

    • Dear eliz..
      hehehe…toche..toche..
      about plat number tuh..kita beli jek with price RM200 as nombor 1980 tak cantik 🙂
      ikutkan nak nombor 2115 (dah abis), 1511 (dah kena amik), 1115 (hah, yang ni kena tender…

      uit..tesis tajuk apa? nak buat program”how to know that nombor plat mana yang still available” yer?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s