Resolusi 2011

Salam semua readers blog aku! Wah..macam ramai jek peminat ko yang… hahahahahahah..apapun, aku rindu banget kat korang. 🙂 Entry kali ni..nak reveal resolusi tahun 2011..so bagi allert sikit kat aku..supaya try hard and much harder to achieve it! Come on, babeh! Nanti next entry, aku storry morry anak-anak aku.. Ecah and Anish 😀

Things to do-2011
——————-
1.Nak jadi anak yang solehah, isteri yang setia susah dan senang kepada Mr Ariff Mohid serta ibu yang penyayang utk Aisyah and Danish

2.Tukar kereta from Myvi to Persona (pilih persona sebab bonet besar ma..dah ada anak 2 harus la bonet luas)

3.New Job  (usaha tangga kejayaan yer!)

4.Cuti2 AriffMaria’s ( either Universal Studio-Singapore, Cameron Highlands or Pulau Sibu)

5.Target Saving -Cash RM15k for 2011 (sambung resolusi 2010, sebab tak tercapai lg!)

NotaKaki : Happy new Year 2011 yer kawan-kawan!

From Perling With Love;

Advertisements

11 responses to “Resolusi 2011

  1. selamat ber resolusi Maria!
    semoga tercapai semuanya tahun nih! amin

  2. waw suka no.5!!

    smga impian menjadi kenyataan!!

  3. Semoga sume impian Maria tercapai k..=D

    Nway, bile nk tukar header blog tuh..sian gmbar danish takde sekali..hehehehe

  4. selamat tahun baru buat maria sekeluarga juga.. tahniah juga atas kelahiran cahaya mata baru, cantik tul D.O.B baby tu..

    selamat berbahagia kalian sekeluarga 🙂

  5. selamat tahun baru maria!

    haah bonet persona memang luas.harap semua azam awak tercapai yer

  6. chiaaaaaaaaaayyyyyyoooooooookkk!

  7. selamat tahun baru kak!
    semoga impian dan juga azam utk tahun ni tercapai.amin amin amin

  8. Selamat Tahun Baru k.Intan & family..
    ** ana pun rancang coti2 kt universal studio gak this year..hehehe…

  9. selamat tahun baru maria, semoga apa yang dicita2kan akan tercapai

  10. hi maria,,sy pon ade gak cite2 nak p universal tudio spore :))
    psstt: nnti update la lgi ye pasai PB..sbb teringin gak nak pakai..sbb mmber opis de gak pakai..maria beli baper..2k kan?

  11. insyaallah bole tercapai…go maria go!!

    letakla bebyk pic danish latest nak tgk 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s