Hubby’s Birthday Celebration 2010

Entry kali ni just nak share pic suasana kami lunch bersama celebrate birthday lelaki idaman kami berdua (for time being la) – me and Ecah – Mr Ariff Mohid. And kali ni on his birthday – aku just give him a set of CD and DVD Double Trouble Live in JB plus belanja dia makan kat The Manhattan ni la! And he really love that present! Yeeaaaah… sebab sebenarnya aku blur sesangat nak kasi hubby aku apa..as dia ni antu gadget- and aku rasa complete la gadget yang dia dah ada..

NotaKaki : Aku tak bersalin lagi ni…ikutkan last checkup with Doc Noraini-Puteri Sepecialist, last Thursday..baby dah engaged and berat baby pun dah 3.45 kg (estimated). Wah baby..ko dah besar bagai johan nampak. Still harap tanda-tanda bersalin secara natural tuh ada la..tak mau la induce lagi..sakit yang amat+serik wooo…

NotaKaki 2 : Arini ari gaji untuk kakitangan gov. Selamat bereskan hutang-hutang anda semua yer 😛

Advertisements

5 responses to “Hubby’s Birthday Celebration 2010

  1. aduyai, lapa lak tgk mkanan hehe

  2. seronoknya celebrate birthday!!! wahh u dah nak bersalin? sure tak sabaq kan!

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

  3. memang, kalau boleh tak mau sgt2 induce tu kan..huhu..harap2 semuanya ok ya. insha’Allah!

  4. insyallah the baby delivery will be smooth.. jgn worry sgt ya.. 🙂

  5. hepi belated besday to yr hubby….
    selang sehari je dgn my hubby’s besday 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s