Ada apa dengan 10.10.10?

Ada apa dengan 10.10.10 ni?

Aku sekeluarga masa tuh kat KL. Banyak agenda dan planning yang aku rasa 85% success dilaksanakan especially tang shopping @ IKEA tuh la (aku suka sangat sebab dapat beli NOT floor uplighter – pairing lagi). Nanti aku upload barang-barang yang aku beli kat IKEA (habis dekat RM350 gak!)- borosnya aku ni (tapi bila timbal balik..ok la..sebab bila lagi nak p IKEA ni lagi kan….tunggu next year la)

2ndly, myvi aku dah jejak 100k milleage nya setelah digunakan selama 4 tahun 8 bulan. huhuhuhuhuhu..tak besh betul la! baru nak maintain milleage below 100k sampai 10 tahun akan datang (hahahhahaha, macam boleh jek!) So kiranya dah boleh la intanmaria fikir2 kan keta lain lak ni.. ๐Ÿ˜›

NotaKaki : Ingatkan nak target bersalin 10.10.10..tapi haram, takde tanda2 pun nak bersalin or sakit2! makin kuat shopping berjalan ada lah! Hmmm…target 20.10.2010 lak la, a day before my hubby birthday!

Advertisements

8 responses to “Ada apa dengan 10.10.10?

  1. waaa…dh tuka 3 colum!..ctk jugak…

    takpe sis, same birthdate dgn hubby pon ok gak

  2. hehehe… tak sabar nak tunggu intan bersalin ni… tak sabar nak tgk baby… hehehe

  3. wow, 4 thn 100000 tuh menandakan byk berjalan tuh.. hehehe.. dtg kl tk jumpa kite pun. haritu huda kahwin, akak tak pg?

    • huhuhuhuhu..tak sempat la ida..
      ada keja kahwin kat gombak gak..

      and alhamdulilah, nasib baik balik awal gak ari ahad tuh..
      if not akan bertembung ngan eksiden ngeri tuh..nauzubillah..

  4. hehehe..menanti hari rupanya… take care & good luck…

  5. dah nak bersalin rupanya…hrp semuanya slmt ๐Ÿ™‚

  6. ehhh..dh cukup bulan ek..tgh tunggu hari la nmpaknye..mesti berdebar2 kan..hope everything will go smoothly k..ikut tk sabar nk tgk adek ecah..hihi

  7. haaa…20hb okt tu, insha’ Allah tu..teruskan usaha anda..hehe.
    take care dear!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s