Tragedi Raya by Ecah

Huhuhuhu, ni la padahnya bila Ecah aku ni terlalu aktif..terlalu! Sampai terkehel bahu dia. Mau tak nya..dia sibuk berlari2..sekali jatuh dah..and landing silap tempat..so terus bahu dia terkehel..

Kami tak bawak dia p klinik dulu..nak buat cara cina sinseh…and alhamdulilah…esoknya dah boleh sambung buat keja..berlari2 lagi….padahal dia lupa malam nya story..

NotaKaki : Makin nak dapat adik..makin aktif minah ni…yang separuh nafas nya aku la!

Advertisements

5 responses to “Tragedi Raya by Ecah

  1. huhuhu, cian mama layanzzz si Ecah, biase la tu nak perhatian lebih, nanti ade baby lg la, x menang tangan, poning pun ye gak, take care

  2. ya ALLAH, siannye ecah…… sian tengok dia nangis….

    ecah jgn la lasak sgt, taw…. sian kat mama… nanti mama penat…

  3. Ya Allah besar gak balutan nya…
    anak2 maria… sian mommanya ek.terpaksa berkejar kehulur hilir

  4. alahai..mujur lekas baik..lain kali kena hati 2 kan..

  5. nasib baik tak serius.. mmg aktif!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s