Family Portrait

Semalam, kami ke tapak pameran 1Halal 1 Malaysia kat Danga Bay. Balik dari rumah mak mentua kat Segamat, abang ajak p sana. Takde apapun, just jual makanan like Sure Heboh tuh. But ada satu gerai tuh, gerai Kosmo…mmg menarik. Amik pic with ala-ala cover dalam paper kosmo. So, apa lagi..grab la..bayar RM10, leh la posing ala2 cover suratkhabar. Tapi diaorg akan print 1 dalam saiz A4.

Yang brilliant nya aku ni, dalam handbag aku ni, ada pendrive. So otak bergeliga aku ni apa lagi, buat la muka kesian ibu-ibu mengandung…ngendeng kat diaorg nak simpan semua pic kitaorg dalam pendrive! Tara..ini la pic-pic yang diambil oleh jurugambar tuh. Save duit aku nak amik kat studio, huahuahuahuahua..gelak jahat sebelum posa ni!

Korang tgk la Ecah..macam-macam gaya yang dia buat!

Ni lak posing semua berdiri.

Edit pic using PhotoScape – klasik kan..

NotaKaki 1 : Conclusion, jangan lupa bawak pendrive ke mana-mana..tak rugi woo if dapat peluang macam ni 🙂

NotaKaki 2 : Rabu ni kita akan start berpuasa. Selamat menyambut puasa ramadhan to all mommies and visitor mariaariffbaby.com. Semoga ramadhan kali ini, akan lebih bermakna dari tahun lepas..amin..

Advertisements

11 responses to “Family Portrait

  1. kak intan montel!!!
    chomell ;p

  2. sweet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. cantik gmbr2nye…ceria je suma..

    yela, kita pn nk smpan buat kenangan..sekeping je mane ckup hehe

  4. nice…sy jarang dapat ebrgambar bertiga huhuhuhu ygs elalu jadi mangsa, abah E-ein sebab dia tukang amek gmbr hehehe

  5. a beautiful family potrait dear!! 🙂

  6. huwaaa……….
    sungguh jeles tgk gambar2 akak tuh..
    tringin nak wat..tp x berpluang..
    cantik2 n ceria gambar tu semua…

  7. hihi,..sweetnyer! dah dapat family potret dah tu!!

    selamat berpuasa dear!

  8. wow.. seronok nya.. sweet la gambar u..

    salam ramadhan jugak buat u & keluarga..

  9. salam maria..slmat b’pose..
    larat ke pose nih,hehee..
    smoga slmat semue ye… 🙂

  10. nice shoot..

    slmt bpuasa kak..

  11. ewaaahhh… boleh buat card raya bergambar… 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s