Baju Raya..oh..Baju Raya!

Huhuhuhu, buntu la kepala den sekarang. Raya lbh kurang lagi sebulan lebih lagi (intan..intan, posa nya idak lagi). Aku ni dah la mengandung pada waktu dan ketika itu..dah 7-8 bulan, harus la pakai baju ibu2 mengandung yer. Tema tahun ni, warna ungu. But alkisah nya, asal aku nak order jek..saiz aku out of stock! wah..ramai ker warna tema sama ngan tema aku!

Ni antara baju kurung untuk mummy mengandung yang bertemakan warna ungu..tapi mostly saiz besar out of stock! Tensi nya aku! Ni dari website :  http://mumdreams.com.my

Mommy tahu tak, mana lagi aku nak usha website utk ibu2 mengandung ni nak bergaya di pagi raya, ewah! Susah karang, aku p beli blouse agak2 warna ungu berbunga buat jek kain plain warna ungu kan.. Tapi, ada ker org nak terima tempahan lagi? Tensi lagi aku…. 😦

NotaKaki : Korangnya tema warna untuk raya tahun ni, warna apa ek?

Advertisements

12 responses to “Baju Raya..oh..Baju Raya!

  1. cantik2 jugak yer bju2 kurung maternity tu..
    ssh2 sgt ko beli jubah jer hehe..

    aku tema hijau kot..nk gak tema walau dlm pantang pun haha

  2. weeee sonok gak kan raya time prgnt ni kak..sy bila time prgnt time raya, mesti perut tak bsr lagi..mood lak mcm hampeh je..ni bila tgok org bgaya dgn baju prgnt, mcm besttt je..

  3. arin buat je baju..sbb kalu beli, even preggy, saiz still kecik, susah nk carik..hehehe..

  4. tak pk lagi tema tahun ni…. huhuhuhu….

    i pon tak jumpa lg website lain selain daripada mumdreams.

  5. our tema this year grey insyaAllah! cantiklah baju kat website2 tu. i dulu masa preggy raya beli baju siap kat Jalan TAR ja. tapi baju kurung biasa lah cuma size besar nak mamps! hahaha….time tu tak expose sangat lagi beli online2 nih. hiks

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

  6. cantiklah baju2 tu kak. yang last tu berkenan sgt. hihihi..nnt kalo ada 2nd rezeki nak beli kat situ jgk lah…(amboi..)

  7. tema warna??ha? alamak, tak terfikir pulak. pakai baju tahan lepas lagi la nampaknya…huhu,..sedih!

    Entri Terkini Saya: Org Yg Tak Suka Kerja Dgn Perempuan

  8. wowieee…hurmm xpenah lg kena raya time preggy..mesti pening kepala kan nk carik baju raya..purple mmg cantik!

    eli tema tahun ni kaler biru =)

  9. baju raya kt website nie kan masuk majalah… tue arr yg byk habis…. sold out… ana pun x da tema lagi… susah la nak cary baju raya pegnan nie… huhuhu..tp still nk bergaya jgk raya nie

  10. cantik la yang warna purple tu.. saye ni tgh pening kepala la ni cari baju raya yg maternity punyer…perut dh 7 bln, twin plak tu… besar jgn ckp la, try semua saiz XL….any idea x nk carik kt maner yerr.. penang x byk choice

  11. Boleh saya nak tau add kedai awak??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s