Apabila Ecah so terkezut jumpa “pin pin”..

Gitu la gamaknya my Ecah dapat jumpa “pin pin” (ni ecah nya sebutan) – secara realiti. Agak tekejut and macam “oooo..aku tidak percaya”! Ni masa kitaorg p IRDA open day @Pasir Gudang, last 2 weeks. Saja bawak ecah p tgk..sebab asal jumpa org pakai baju “pin pin”..dia so excited! Acctually aku rasa aku yang lebih excited jumpa dioarg ni dari si Ecah ni! hahahhaha, sebab comel banget!

After tgk “pin pin”…kitaorg p shopping skit kat Tesco..saja ajak ecah jalan2 and at the same time hubby belanja makan Kenny Rogers. Nyummy, I like!

NotaKaki : Hari ini, kandungan aku dah 24 weeks and 3 days. Sekejap je masa berlalu kan… and Ecah really manja sesangat..jap karang mintak dukung..jap karang mintak peluk cium semua.. kekadang geram gak ngan si minah ni..but bila dok tensi2 kat pjbt tuh..rindu lak ngan keletah  minah ni.. 😀

Advertisements

7 responses to “Apabila Ecah so terkezut jumpa “pin pin”..

  1. alaaaa… jgn la tension2.. best ape kalo echa manje2.. 😀 dgn sape lg dia nak bermanje ye tak? hihi.. nanti dpt adik dah kene kurang manje..

  2. bestla ecah jumpe upin ipin ek..Zara pon peminat upin ipin,tp kalau tgk maskot bsar tu tak taulah die suke ke tak..hehehehe

    ecah tgh nak bermanja2 tu..biaselah org nk dpt adik selalunye manja lebih kan..terpaksa lah jugak melayan..bg can puas2 b4 jadik kakak..=p

  3. mn2 ank pon mesti suka sgt klu jumpa upin ipin ni kan kak..

    o ecah nk manja2? hehe biasa lah tu, budak klu dah tau nak beradik , mmg auto nak manja2 , nk dokon glah, nak pelok2 lah..

  4. adusssssssshhhh… lapaaaaaaaarrrrrrrrrr….

  5. akak…eli br create acc wordpress..saje utk contest hehhe..tp seyes x biasa ngan environment wordpress huhuhu..terkial² nih..waaaaaaaaaaaaa

    • huhuhuhu..dear eliza..
      wordpress ni frankkly speaking not user friendly ler.

      but for simple outlook blog ok la..
      even nak buh nuffnang pun kita takleh wat (ker aku yang tak reti ni?)

  6. haha..Diha pun fanatik upin & ipin nih

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s