Ibu mengandung main Paint Ball?

Hah, jangan tak cayo la…masa aku ngandungkan ecah 2 tahun lepas..aku leh main Paint Ball tapi bukan ala2 komander la..ni ala2 budak PLKN main paint ball jek..huhuhuhhu..but really sakit bila kena tembak especially kat kaki (iyolah..aku mana leh main baring or slide macam komander..so aku la yang banyak kena aim bush!) Kita layan picture and tgk la betapa gigih nya aku main Paint ball ni even tgh ngandung (no wonder la Ecah ni lasak 😛 )

Taklimat sebelum mula berperang. Tgk muka toye aku (bertudung kelabu tuh)..muka boring kan. Bukan apa, macam tak confident aku ni leh ker main masa ngandung.And masa ni hubby tak tahu lagi (takut wooo…nanti kena marah :))

Hah, dah nak start main dah…dgn aku pakai sandal jek..huhuhu..mmg gilo intanmaria ni!

Nampak tak aku kat belakang tuh? hahahahaha..banyak nyorok ..sebenarnya aku banyak kena aim..sebab limit movement! sampainya ati korang!

Hahahah..setelah menang 1 game..chief tgh briefing and susun strategik for 2nd game. And aku la jadi mangsa keadaan kena cover dioarg (like macam nak mengaburi musuh la). mmg kena kambing hitam betul la aku!

Hahahahhah..masa ni group aku baru menang for 2nd game! cuma sorang jek ‘mati syahid!’. Yang lain…wira bangsa beb…. Masuk final la!

Ni la group yang masuk final. Tgk posing aku..ala2 ibu ngandung yang tetap ayu main paintball even pakai sandal BATA! hahahahahahaha

Tgk..aku kena aim dek epul! And masa ni aku mati syahid la..kena tembak kat kaki..huhuhuhu, bengkak hitam kaki ..nak baik sebulan gak la..And group kitaorg pun kalah at final game…huhuhuhu

NotaKaki : Begitu la pengalaman aku main paint ball ni. seronok tau. Ni pun bila tgk entry Marcia ni pasal dia main paintball. Huhuhuhu..tapi dia main mmg ala2 komander. aku mmg ala2 budak sekolah jek..hahahahah.. so mommies, cuba la try ajak2 budak office main paintball. mmg lagi besh if korang dapat tembak bos korang ..hahahahahhahahaha

Advertisements

11 responses to “Ibu mengandung main Paint Ball?

  1. budak2 dah besar sket leh ajak main paintball.time tuh sure diorg pakat tembak kaw2 mak pak diorg nih sbb selalu marah diorang.hahaha.

  2. uish bahayanye.kalo tembak kena perut camne? hehe

  3. maakkk uih…. lasaknya u…. takpe.. takpe… senang sket bersalin kan?

    • hahahahah..mano ado dear..
      masa ecah, dia tak mau kuar..
      dah la lewat seminggu..pulak tu..dekat bilik bersalin..11 jam baru dia nak kuar..

      sedap kot dalam perut ibu dia ni..
      banyak babat and air..tuh yang rasa macam tak mau kuar jek..

      ni harap2 for adik ecah ni..dipermudahkan..amin..

  4. saya tak penah main paintball..hehe

    aktik la maria ni peknen gagah lg main game ni..

  5. hiskkkk, ade gak hasrat nak main wpun dh berbdn due… mcm bdk sekolah pun x pe janji dh ade pengalaman main paintball, jgn jd mcm sy takut giler kena tembak… sbb masa kecik2 asyik main pondok2 je… kuikuikui

  6. heheheh sempat main paint ball tu ..ya ampunnn…nasib kena aim kt kaki..cer kena aim kt perut kekekke

  7. eiii tak sakit ke main paint ball.. huhuhu…

  8. isk..kalau boleh jangan la lagi. bahaya tu. (sebok je aku nih,..huhu)

  9. hai.. jom join contest di DQis.. hadiah beshh.. 😀

  10. ayo mengandung main paintball, seriyes lasak hehe..husband selalu ajak main paintball nih tp daku sgt la tak rela sbb kalau kena tembak sakit woo hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s