Our Ecah turn 2 years old TODAY!!!

Entry kali ni just nak share wajah2 Ecah from her 1st day until today. Today, Ecah already 2 years old! Anak ibu dah besar dah. Ibu always doakan ecah jadi anak yang baik…yang cantik..yang pandai..dan yang sempurna yang selalu membahagiakan kami berdua, dunia akhirat! Selamat Hari Lahir sayang….

12 hours

A month – Demam but still can smile!

Ecah @ 2 months. Ecah sexy…really miss her chubby!

Ecah @ 3 months – 😛

Ecah @ 4 months. 1st time sambut raya la..

Ecah @ 5 months. Sleep sweet little baby..

Ecah @ 6 months. -“Dont took away my milk bottle”

1 year old

Ecah @ 18 months.

The latest of Ecah. Dah jadi anak dara dah ecah ni..

NotaKaki : Ibu and ayah always sayangkan ecah..even dah ada adik2 nanti yer..


Advertisements

11 responses to “Our Ecah turn 2 years old TODAY!!!

  1. happy birthday ecah!now u are big girl…jadi anak yg solehah ye.. 😀

  2. happy birthday sayang aisyah…be good to ur mom and daddy ok =) aunty takder hadiah nak beli untuk ecah…tunggu this month ye =) aunty beli mainan untuk ecah…

  3. Happy 2nd Bday Ecah!!! chubbynye ecah mase kecikkk..comei sgt..hehehe..nway, smoga tros mmebesar jadi budak/kakak yg baik yek..

  4. happy birthday ecah..

  5. eh beday ecah laaaaaaaa…

    ♥♥♥ Happy 2nd Birthday Ecah sayang…♥♥♥

  6. sobs..tak tau nape,..rasa sayu pulak tengok (been so jiwang lately)… cepat betul anak-anak ni membesarkan…

    • iya la kan nia…
      sekejap jek dah takde chubby baby..

      tgk my ecah..dah macam org besar..makan pun taknak bersuap semua..

      sedih nya kan bila besday diaorg ni..
      =(

  7. hepi bday ecah!
    makin bsr makin comel..

  8. happy belated birthday sayang… moga membesar sbg anak yg solehah

    **Jemput datang ke birthday bash Qila ye, Ahad (13 June) ni… 🙂

  9. hepi besday ecah!
    smg pjg umur, murah rezeki dan membesar dgn bijak dan sihat 🙂

  10. eppy besday sowi auntie lmbt wish….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s